Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

2-izbový byt s balkónom Volgogradská

Interné ID: 047
Ulica: Volgogradská
Mestská časť: Sídlisko III
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj 2-izbový byt s balkónom na vyhľadávanom sídlisku III na Volgogradskej ulici. Samotný byt je v pôvodnom stave, vyprataný a pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa vašich predstáv. Byt má výmeru 53 m2, k bytu prináleží zasklená lodžia, ako aj menšia pivnica. Bytový dom bol kompletne rekonštruovaný, zateplený, boli vymenené výťahy a zrekonštruované spoločné priestory. Správcom je bytové družstvo Prešov, pričom mesačné náklady pre 2 osoby činia 150€. 

Lokalita: Byt sa nachádza v tichej a vyhľadávanej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti. V okolí sú školy, škôlky, obchody, zdravotné strediská a športové zariadenia. Výborné dopravné spojenie do centra mesta a ďalších častí Prešova. 

Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes! Tento byt je ideálny pre všetkých, ktorí uprednostňujú pohodlné bývanie v skvelej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou a skvelou dostupnosťou do centra mesta. Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637. Rada Vám túto nehnuteľnosť ukážem osobne.

Nechajte financovanie na nás! 
Využite možnosť financovania kúpy bytu hypotekárnym úverom, ktorý Vám zabezpečíme bezplatne a navyše s najlepšími podmienkami na trhu prostredníctvom nášho interného hypotekárneho špecialistu. U nás nájdete všetky služby pod jednou strechou.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
53 m2
Zastavaná plocha:
53 m2
Stav:
pôvodný stav
Loggia:
áno
Pozícia:
vyššie poschodie
Poschodie:
6
Celková plocha:
53 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti