Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Investičný pozemok Ľubotice

Interné ID: 041
Ulica: Ľubotice
Obec: Ľubotice
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Orná pôda
21 €/m2
Exkluzívna ponuka

Popis nehnuteľnosti

Anovia real estate Vám ekluzívne ponúka na predaj pozemok vedený ako orná pôda, parcela registra "E" s rozlohou 5080 m2 v Ľuboticiach. Tento rozsiahly pozemok sa nachádza v blízkosti sídliska Sekčov. Podľa konzervatívneho územného plánu obce Ľubotice je polovica pozemku určená na výstavbu rodinných domov, podľa dynamického plánu obce, je polovica pozemku určená ako polyfunkčné plochy - občianska vybavenosť a bývanie. Podľa súčasného ÚP je určený ako plocha ornej pôdy. Tým pádom sa naskytuje jedinečná investičná príležitosť do budúcnosti, vzhľadom na čoraz vyššiu cenu pozemkov a čoraz väčší nedostatok pozemkov. Odhadovaná investícia na cca 5-10 rokov.

Plocha: pozemku 5080 m2
Cena: 21€/m2

Máte nehnuteľnosť, ktorú chcete predať, prenajať? Neváhajte sa na nás obrátiť prostredníctvom kontaktov nižšie.

Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0903 904 637. Rada Vám všetky podrobnosti o pozemku vysvetlím a pozemok ukážem osobne.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
5080 m2
Šírka pozemku:
40 m
Dĺžka pozemku:
140 m
Celková plocha:
5080 m2

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti